Olay tarihi: 2007
Olay yeri : Tunceli pülümür karakolu
Olay örgüsü :
Sözde çalıntı bir araç çalınır.

terör örgütünün üslenme yaptıı köylerden birine götürülür.
3 terörist Sözde köyden çaldıkları düdüklü tencerenin içerisine bir bomba düzeneği kurarlar ve bu bombanın üzerinede
o dönemde yapılan sayısız operasyon sonrasında son çırpınış olarak adlandırlan bir şekilde
..... şehitlerinin anısına (ölü teröristlerin farklı bir tabir kullanırdım ama) ve
kürtçe intikam yazılır daha sonra çaldıkları araç (tata indigo glx )
hain saldırıyı gerçekleştirmek üzere yola koyuldular

daha sonra karakola yakın bir bölgede silahlarını hazırladılar ellerine aldılar
kapıda nizamiye nöbetçisi varolan kanunlar nedeniyle olan birokrasik(umarım doğru yazdım) nedenler ile ateş edemeden şehit edildi daha sonra içeriye girdiler bombayı dışarıya attılar neyseki bomba patlamadı daha sonra yoğun bir çatışma yaşandı teröristlerden biri karakolun içerisine doğru girdi askerlerden yemekhanede olanlar vardı çantasındaki el bombalarını etrafa sallamaya başladı daha sonrasındaki olay örgüsü bilinmiyor fakat askerlerin bu teröristi karakol kapısının önündeki merdivenlerde öldürdüğü biliniyor ve bu teröristin göğsü delik deşik ( iyi olmuş ) diğer iki teröristin akıbetini ve diğer 6 şehidimizi nerede verdiğimizi maalesef bilmiyorum arkadaşlar afedersin geri kalan kısmı yazmak biraz kötü olacak

politik nedenlerle lütfen mesaj yazmayınız