Gönderen Konu: ARMA 3 TURK MODU NE ZAMAN GELECEK  (Okunma sayısı 8072 defa)

Çevrimdışı onatsunar

• Yeni Üye
  • *
ARMA 3 TURK MODU NE ZAMAN GELECEK
« : Ağustos 27, 2013, 11:23:50 ÖÖ »
Arma 3 de türkleri oyuna koymamışlar peki siz birşeyler yapmayı düşünüyorumusunuz ?

Çevrimdışı Gokhan

• Turkish Mod Team Yönetici
  • Efsane Üye
  • TMT Lider, Coder & Modeller
Ynt: ARMA 3 TURK MODU NE ZAMAN GELECEK
« Yanıtla #1 : Ağustos 27, 2013, 11:57:29 ÖÖ »
Arma 3 de türkleri oyuna koymamışlar peki siz birşeyler yapmayı düşünüyorumusunuz ?

evet biz arma 3 ile devam edeceğiz..

Çevrimdışı SWAT.TR

• Efsane Üye
  • TMT Lider,Texture,O2 coder
    • www.turkish-mod-team.com
« Yanıtla #2 : Ağustos 29, 2013, 09:16:46 ÖS »

Elbette Ekibimiz oyunun 3 serisinde devam edecek ..sabredin.

Çevrimdışı onatsunar

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #3 : Ekim 20, 2013, 12:17:34 ÖÖ »
Peki bir tarih verebilirmisiniz ve modda ne bulunduğuna dair bilgiler eminim benim gibi birçok insanda bu modu bekliyordur aylardır bende sırf bu modu oynayabilmek için arma 3 aldım sizde diğer modlar gibi oyuna kamuflajlı bir asker mı ekleyeceksiniz yoksa altay tankıyla cobra 2 ile atak helikopteriyle kirpisiyle ve türk askerinin yeni kullanacak olduğu kaskı ile mi ekleyeceksiniz(oyun 2020 den 2035 e kadar geçiyor o yüzden türk ordusunu o tarihe göre eklerseniz daha mantıklı olur) bu biim 3-5 yıla kadar kullanacağımz yeni türk kaskı lütfen oyuna eklerken askerimize bu kaskı veriniz :) :) ordumuzun oyunda en güzel ve yeni şekiliyle bulunmasına katkı sağlamaya çalıştım biraz

Kolay Gelsin

Çevrimdışı SWAT.TR

• Efsane Üye
  • TMT Lider,Texture,O2 coder
    • www.turkish-mod-team.com
« Yanıtla #4 : Ekim 20, 2013, 12:42:40 ÖÖ »
Peki bir tarih verebilirmisiniz ve modda ne bulunduğuna dair bilgiler eminim benim gibi birçok insanda bu modu bekliyordur aylardır bende sırf bu modu oynayabilmek için arma 3 aldım sizde diğer modlar gibi oyuna kamuflajlı bir asker mı ekleyeceksiniz yoksa altay tankıyla cobra 2 ile atak helikopteriyle kirpisiyle ve türk askerinin yeni kullanacak olduğu kaskı ile mi ekleyeceksiniz(oyun 2020 den 2035 e kadar geçiyor o yüzden türk ordusunu o tarihe göre eklerseniz daha mantıklı olur) bu biim 3-5 yıla kadar kullanacağımz yeni türk kaskı lütfen oyuna eklerken askerimize bu kaskı veriniz :) :) ordumuzun oyunda en güzel ve yeni şekiliyle bulunmasına katkı sağlamaya çalıştım biraz

Kolay Gelsin

2035 ordumuzun ne durumda olacağını kestirmek güç ,ARMA 3 te mevcut ulusların birimleri de halen kullanılan techizat,silah ,araç gereçler üzerinden modellenmiş,oyuna yansıtılmıştır. ekibimizin 3 seri için çalışmaları  var ve devam ediyor.   takip etmeye devam edin.

Çevrimdışı adres751

• Önemli Üye
« Yanıtla #5 : Ekim 20, 2013, 12:43:54 ÖÖ »

Kolay Gelsin

katılıyorum oyun ilerki tarihte geçiyor sizlerinde büyük bir araştırma yapıp çalışma yapmalısınız her türlü yardımı sağlıyabilirim :) birde onatsunar çalışma daha çok yeni net bir tarih yokmuş ve daha baya var dediler

Çevrimdışı Gokhan

• Efsane Üye
  • TMT Lider, Coder & Modeller
« Yanıtla #6 : Ekim 20, 2013, 01:44:58 ÖÖ »
şuanda bulunduğumuz yıllarda mevcut olan ekipmanlar eklenecek.. 2035 yok.. net bir tarih veremiyoruz.. şimdiden birkaç bişey eklendi bile Arma 3'e. Tabi yeni araçlar vs. de gelecek mevcut olanlarda bazı arka plan değişiklikleri olacak bu sebeple hemen birşey beklemeyin.