Gönderen Konu: Sorularım Var...  (Okunma sayısı 4838 defa)

Çevrimdışı Astsubay1

• Takipçi Üye
Sorularım Var...
« : Kasım 02, 2012, 03:53:39 ÖS »
Öncelikle Merhaba Modunuzu Çok Sevdim Gerçekten Güzel Olmus Deneme Fırsatım Oldu Hata Almadım Bi Sorunla Karşılaşmadım Ancak 1 2 Sorum Var Mod Gerçekten Çok Güzel 1'e 1 Aynısını Yapmayı Başarmışsınız

Soru 1 : Kendi Tim Grubuma Nasıl Emir Vericem ?
Soru 2 : Silahımın Dürbününü Nasıl Açıcam ?
Soru 3 : Kamera Açımı Nasıl Değiştirebilirim ?

Not : Arkadaşlar Oyunda Çok Komut Var Bunların En Önemlilerini Yazarmısınız Birde Çok Harfli Bir Oyun Her Harfinin Anlamı Var Neredeyse Bunların En Önemli 3 4 Anlamını Yazarmısınız.

TEŞEKKÜRLER TÜRKİSH MOD TEAM :)

DEVAMINI BEKLİYORUZ.

Çevrimdışı Gokhan

• Turkish Mod Team Yönetici
  • Efsane Üye
  • TMT Lider, Coder & Modeller
Ynt: Sorularım Var...
« Yanıtla #1 : Kasım 02, 2012, 05:22:14 ÖS »
" tuşu ile komut ektranı gelir burada move follow gibi komutlar verebilirsiniz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 a kadar giden üst taraftaki rakam tuşları da aynı şekilde bazı telsiz komutlarını verebilirsiniz.  Bunları kurcalayın araç bindirme gibi komutlarda bu tuşlar içersindedir. F1 F2 F3 F4 ... giden tuşlar sizin askerlerinizi ifade etmektedir. F2 basarsanız 2. numaralı askeri seçersiniz. " tuşu hepsini seçtirtir.

Silah dürbünü normal mouseun sağ tuşu ile? - Normal dürbün B tuşu ile.

Kamera açısı değişmez ancak. Sağ tarafta numaretik tuşların olduğu yerdeki Enter tuşuna basarsanız dış görünüme geçebilirsiniz. Aynı şekilde + - ve bazen 0 tuşu kamerayı uzaklaştırıp yakınlaştırmayı sağlar.

Alt tuşuna basılı tutarak mosue oynatırsanız kafa döner ve etrafa bakabilirsiniz.Alt tuşuna çift tıklanırsa sadece kafa oynatma aktif olur kafa oynarken silah yönü değişmez.

Çevrimdışı Astsubay1

• Takipçi Üye
« Yanıtla #2 : Kasım 02, 2012, 05:40:05 ÖS »
Çok Teşekkürler Birde Bişey Sölemek İstiyorum Arma 2'de Çok Çabuk Ölüyoruz Bunun İp Ucu Filan Var mı :D Veya Görevleri Kolaylaştırıp Mı Oynıyalım ? Farklı Silah Alabilirmiyiz Nasıl Alabiliriz Uçak Kullanma Konusunda 2 3 İp Ucu Verirsen Sevinirim.

Not : Oyunu Leptopta Oynuyorum Dış Görünüşe Geçemicekmiyim Yani ?
« Son Düzenleme: Kasım 02, 2012, 06:45:12 ÖS Gönderen: Astsubay1 »

Çevrimdışı Gokhan

• Turkish Mod Team Yönetici
  • Efsane Üye
  • TMT Lider, Coder & Modeller
« Yanıtla #3 : Kasım 02, 2012, 10:36:11 ÖS »
Birde
Çok Teşekkürler Birde Bişey Sölemek İstiyorum Arma 2'de Çok Çabuk Ölüyoruz Bunun İp Ucu Filan Var mı :D Veya Görevleri Kolaylaştırıp Mı Oynıyalım ? Farklı Silah Alabilirmiyiz Nasıl Alabiliriz Uçak Kullanma Konusunda 2 3 İp Ucu Verirsen Sevinirim.

Not : Oyunu Leptopta Oynuyorum Dış Görünüşe Geçemicekmiyim Yani ?

Birde şu var çok zor seviyede dış görünüm kapanıyor. Diğer zorluk seviyelerinde açık..  Ölmemek için kolaylaştırabilirsiniz evet ancak şu varki bu gerçekçi bir oyun call of duty veya battlefield gibi ramboluk yapamazsınız bunda. Ölmemek için dikkatli ve tetikte olmanız lazım korkarak siper alarak oynamalısınız..

Çevrimdışı Astsubay1

• Takipçi Üye
« Yanıtla #4 : Kasım 03, 2012, 12:08:45 ÖÖ »
Tamamda Hangi Tuşla Dış Görünüşü Açıcağımı Sölemediniz Sadece Enterla Mı Oluyor Ben Leptopta Oynuyorumda Diğer Enter Tuşu Yok :S

Haklısınız Diğer Fps Oyunlarına Benzemiyor Birde Şunu Sölerseniz Sevinirim Zorluk Seviyesini Nasıl Kolaya Çekicez.

Nasıl Başka Silah Alabiliriz Her Zaman Aynı Silahla Zevkli Olmuyor Silahın Dürbünündende Bakamıyorum Sadece Yakınlaşıyor.