Gönderen Konu: Company of Heroes 2 Kurtuluş Savaşı modu ?  (Okunma sayısı 3693 defa)

Çevrimdışı Kurtul

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 9
Company of Heroes 2 Kurtuluş Savaşı modu ?
« : Aralık 09, 2013, 11:13:28 ÖS »
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyiyim; Arma 2 TMT yi indirir indirmez üye olayım dedim ve boş gelmiyip bir fikirle geldim.

Company of hereos 2 bildiğiniz üzere yeni çıktı , kimisine göre güzel kimsine göre kötü bi oyun orayı geçelim. Oyunu şahsen oynadım ve gerçekçilik bakımından mermilerin düşüş yerleri vb herşeyi oldukça düşünülmüş bir oyun. Önceki serilerden biliyoruz.

oynadıysanız bilirsiniz zaten :D

Fikrim şu; Company of Hereos 2 ye Sovyetler birliğinin üzerine yada Almanlar üzerine mod yapmalı. Ben sovyetlerden yanayım.

Şöyle olucak  (içerik olarak) Sovyetlerin Frontoviki Squad biriminin Urraaah özelliğine tıklayınca Motivasyonu oldukça çok artıyor ve oldukça güçlü bi saldırı olanağı sunuyor. Üstüne tekrardan Ses kayıdı yazarsak eğer o özelliği Allah Allah nidaları olarak değiştirebilir, Tipik bir Türk Hücumuna benzetebiliriz. Askerlerin Kullandığı Silahlar Mosin Nagant, Lenin sağolsun çıkarı içinde olsa Türkiyeye oldukça fazla göndermişti yani askerimizde mosin nagant kullanıyordu. Silah olarakda Maxim hmg ydi. Karakterlerin kıyafetleri düz sarı renkte. çok hafifçe rengi koyulaştırılır ve sadece şapka modeli eklenirse bile Dönemin Türk Piyadesine benzeyebilir. Alman askerlerinin Kıyafet rengi değiştirilir maviye çalan bir renk uyarlanırsa bildiğiniz yunan piyadesi. birde Sakarya semalarına benzeyen bir map yapılırsa mod oldukça güzel olur gibime geliyor.

Şu anda bildiğim kadarıyla tüm çalışmalarınız Arma 3 odaklı. Belki Arma 3 den sonra  böyle bir projeye geçebilirsiniz.


Çevrimdışı Gokhan

  • Turkish Mod Team Yönetici
  • Efsane Üye
  • *****
  • İleti: 806
  • TMT Lider, Coder & Modeller
Ynt: Company of Heroes 2 Kurtuluş Savaşı modu ?
« Yanıtla #1 : Aralık 10, 2013, 02:02:24 ÖÖ »
inşallah ekip bünyesinde farklı oyunlara da geçeriz. Ancak şuan sadece Arma serilerindeyiz. İleride düşünülebilir şuan uzak gibi duruyor.