Evet arkadaşlar forumun yeni elemanı olarak bende senaryomu paylaşıyorum :d
(Chernorussian merge için söyliyeyim :d)
Mapa ilk olarak sivi biri olarak başlıyoruz. Kırmızı Uaz'ımıza benim işaretli olan bölgeye gidiyoruz ve Bordo berelilerden 3 kişi bizi karşılıyor. Onların aracına biniyoruz ve bizi şehir dışına denizden uzağa götürüyor. (bir askeri üs) ve araçtan inip cephaneliğe gidip silah ve ekipmanımızı alıyoruz. Yanımıza bir sivil daha veriyolar ve onla birlikte sivil aracımıza biniyoruz ve şehre gidiyoruz. Şehir girişinde Düşmanın askeri kontrol noktasından geçtikten sonra keskin nişancı pozisyonuna gidiyoruz ve düşman birliğinden en az 10 kişi öldürüyoruz. yerimizi tespit eden düşmandan kaçıyoruz ve bir dağ evine kaçıyoruz. dağ evinde 5 dakika boyunca hayatta kalmaya çalışıp helikopterin bizi almasını bekliyoruz. helikopter geliyor ancak iniş bölgesi sıcak olduğundan dolayı başka bir iniş noktasına gidiyor. bizde oraya gidiyoruz. helikoptere bineceğimiz sırada helikopter hasar alıyor ve bizi almadan gidiyor. Hemen ardından bir araç bulup oradan uzaklaşmaya çalışıyoruz . bölgeden uzaklaşınca bizi özel kuvvetlerimiz karşılıyor ve o sırada özel kuvvetler saldırıya geçiyor. derken görev bitiyor.
böyle bişey düşündüm ?
not:helikopter vurulması falan olmayabilir herhalde diye düşünüyorum orası opsiyonel. ben sadece konu olarak yazdım.