Gönderen Konu: Görev yapımı ile ilgili sorularım .  (Okunma sayısı 5016 defa)

Çevrimdışı IPMAN

• Yeni Üye
  • *
Görev yapımı ile ilgili sorularım .
« : Şubat 07, 2014, 08:32:52 ÖS »
Merhaba arkadaşlar görev yaparken takıldığım bazı noktalar var yardımlarınızı bekliyorum:

1-Waypoint kısmında takıldım. Şimdi ben mesela bi görev yapıcam askerler belirlediğim yere kadar helikopterle ardından yürüme olarak gitmelerini istiyorum işrateliyorum ancak helikopter waypoint noktasında durmadan 2.noktaya devam ediyor veya 2 waypoint noktası kayboluyor.
2- Waypointlerin isimlerini nasıl yazabilirim ? ( örn: Kaçırılan doktoru kurtar vb. )
3- birde Helikopterden paraşütle nasıl atlarım çözemedim . Bi konu açılmış sitede ordaki kodu yaptım ben atlıyorum ancak diğer askerler atlamıyor. Ne yaptıysam olmadı .
4.Mesela pusu görevi yapıcam yolda bi yere giderken pusuya düşünce o gideceğim yerin waypointi silinip yerine pusudan kurtul vb. gibi eklemeler nasıl yapabilirim.
5.Telsizden destek çağırıyorum aynı 3.sorumdaki gibi adamlar paraşütle atlamıyor sadece helikopter gelip tepemde dolanıyor. 

Sorularıma vereceğiniz cevaplardan dolayı şimdiden teşekkür ederim .

Çevrimdışı IPMAN

• Yeni Üye
  • *
Ynt: Görev yapımı ile ilgili sorularım .
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2014, 09:42:06 ÖS »
Arkadaşlar bazı sorularımı hallettim ama şunları hala bulamadım .

1- Waypointlerin isimlerini nasıl yazabilirim ? ( örn: Kaçırılan doktoru kurtar vb. )
2-Mesela pusu görevi yapıcam yolda bi yere giderken pusuya düşünce o gideceğim yerin waypointi silinip yerine pusudan kurtul vb. gibi eklemeler nasıl yapabilirim.
3-Waypoint kısmında takıldım. Şimdi ben mesela bi görev yapıcam askerler belirlediğim yere kadar helikopterle ardından yürüme olarak gitmelerini istiyorum işaretliyorum ancak 1 noktaya gelince 2. waypoint noktası kayboluyor.

Çevrimdışı Gokhan

• Turkish Mod Team Yönetici
  • Efsane Üye
  • TMT Lider, Coder & Modeller
« Yanıtla #2 : Şubat 12, 2014, 02:52:14 ÖS »
1- Waypointte description kısmına koyduğunuzda dediğiniz olur.
2- Adam o waypointe geldiğinde pusu olur. Sonra 2. waypointe geçersiniz pusudan kurtul yazarsınız
3- Tam anlamadım. Helikopterin indiği alanın yakınına uniteler için get out komutlu bir waypoint açın. Sync edin helikopterin transport unload waypointi ile unitelerin get out waypointini. Daha sonra uniteye ikincil bir move to komutlu waypoint koyun bu kadar.

Çevrimdışı IPMAN

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #3 : Şubat 15, 2014, 05:10:27 ÖS »
Cevaplarınız için çok teşekkürler  işe yaradı ancak şu waypointin ismi hani ekranda büyük olarak yazılmasından bahsetmiştim descriptiona yazınca o noktada isim yazıyoruz sadece. Mes ela oyuna başladığımda ekranda işte şu noktaya git vb. yazmaktan bahsediyorum .

Çevrimdışı Gokhan

• Turkish Mod Team Yönetici
  • Efsane Üye
  • TMT Lider, Coder & Modeller
« Yanıtla #4 : Şubat 20, 2014, 10:32:05 ÖS »
Bir örnek :

_task4 setSimpleTaskDescription["<marker name='gorev3'>Shurkalaydaki</marker> teroristleri bul ve etkisiz hale getir","Shurkalayi temizle","SHURKALAYI TEMIZLE"];