Selamlar, günümüzde halen TMT Modu ile Arma II OA oynayan arkadaşlar var ise ya da benim gibi tekrar başlamayı düşünenler için güzel bir fırsat.
Benim Kartal Ekibi olarak oyunu kendi aramızda co-op olarak oynadığım 8 arkadaşım vardı fakat bir takım sorunlardan dolayı sadece 2 kişi kaldık.
gerçekte geçen olayları günümüze uyarlayıp Sungurlar Timi olarak senaryolar üretmekteydim ve bunları arkadaşlarımla birlikte keyif için her hafta sonu düzenli bir şekilde oynamaktaydık, Fakat! kiminin işi, kiminin okulu derken çoğu selam dahi vermez oldu bende grubu dağıtarak yaklaşık 6 senedir beraber olduğum, sıfırdan oluşturup muhteşem oyunlarda beraber rol aldığım fakat devamını getiremediğim arkadaş ortamına veda ettim.
Eğer senaryodan anlayan, oyuna başlamaya meyilli, herhangi bir işin ucundan tutabilirim diyen, yardımcı olmak isteyen, oyunu oynamak isteyen, bize katılmak isteyen birileri varsa, geri dönmeyi düşünüyorum.
Şuanda elimdeki senaryolar ve bilgiler yetersiz sil baştan yazmaya çalışacağım, bu işte çok iyi değilimdir fakat anladığım kadarıyla düzenliyorum ve şöyle söyleyeyim deneme fırsatı bulamıyordum, senaryo yetiştireceğim diye
hafta sonu timle hep beraber oynayarak denerdik tabiri caizse... ufak tefek sorunlar haricinde, bir de yapay zekanın saçma sapan hareketleri dışında hazırlanan bölümün içeriğini,senaryosunu genelde arkadaşlarım beğenirdi.
daha iyiyim diyen varsa o bu işi benden alabilir, az öncede belirttiğim gibi yardımcı olurum diyen varsa o da olur
yani kısaca, gelecekler var ise güzel vakit geçirelimde gerisi mühim değil.
[Eğer gelecek olan var ise, İlk görev çıkma süresi tahmini 1 haftayı bulur.]