Gönderen Konu: İşte gençleri mason yapma planları...  (Okunma sayısı 1815 defa)

Çevrimdışı ByZeyd

  • Efsane Üye
  • *****
  • İleti: 598
  • Mevzu-u Bahis Vatansa; Gerisi Teferruattır!
İşte gençleri mason yapma planları...
« : Ağustos 23, 2011, 07:17:21 ÖS »
İşte gençleri mason yapma planları...
Al Nikap gazetesi kaynakları, “Gençlere Umut Kulüpleri” veya “H4” diye adlandırılan ve Irak’ın çeşitli bölgelerinde Yahudi Masonluğunu yayma amacıyla Amerikan kulüplerinin birer versiyonunun yaygınlaştığını ortaya koydu.


23 Ağustos 2011 Salı - 12:48











2003 yılında Amerikan yönetiminin başını çektiği Irak’a karşı dayanaktan yoksun argüman ve gerekçelerle yapılan barbar işgalin ve nefret dolu istilanın gerçek hedefinin Iraklılar ve tüm dünyanın onurlu insanları olduğu ortaya çıkmaya başladı.

Bu çirkin hedeflerden birisi hiç kimsenin gözünden kaçmayan çeşitli isimler ve garip sloganlar adı altında Irak halkının ve özellikle de gençlerin düşüncelerini zehirleyerek onlar arasında masonluğu yayma girişimi.

Al Nikap gazetesi kaynakları, “Gençlere Umut Kulüpleri” veya “H4” diye adlandırılan ve Irak’ın çeşitli bölgelerinde Yahudi Masonluğunu yayma amacıyla Amerikan kulüplerinin birer versiyonunun yaygınlaştığını ortaya koydu.

Söz konusu kaynaklar, yayımladığı raporunda bu küplerin sayısının 42’ye ulaştığını ve bunlara yaşları 12 - 16 arası olan yaklaşık 1100 gencin katıldığını ortaya koydu.

Adı geçen kulüpler, Irak’ın Orta ve Güney kesimlerinde yaygınlaştığı ve bunların Muhammed Al Cizani diye bir şahıs tarafından yönetildiği belirtildi.

Kulüpler, asıl amaçlarını gizlemek için Irak bayrağının renkleriyle çevrili amblem edinmişler.

Kaynaklar el-Cizani’nin şu sözüne atıfta bulunmaktalar: Uluslararası Amerikan Barış Enstitüsü (USIP)’ündeki bir yetkilinin direktifiyle Başkent Bağdat’ın güneyinde bulunan Mahmudiye kazasında “4H” kulüplerinin ilki olan ve “Umut Kulübü” diye adlandırılan ilk kulüp için ilginç bir amblem seçti. Amblem, iç içe girmiş iki ters üçgen şeklinde olup kenarları Irak bayrağı renkleriyle kamuflaj edilmiş.

Kaynaklar, piramide benzeyen amblem şeklini inceleyenlerin, bunun bir Yahudi Masonluğu amblemi olduğunu anlayacaklarını belirtmekteler. Ancak bu kamufle edilmiş bir yöntemle yapılmaktadır.

Bu da Wikipedia Özgür Ansiklopediye göre Amerikan’ın en ünlü masonlarından kabul edilen ve Amerika “H4” kulüpler zincirini kuran Albert Belmont Graham’ın son zamanlarda verdiği bilgilerin doğruluğunu göstermekte.

Kaynaklar, söz konusu bu kulüpleri finanse eden kurumlar arasında Amerikan Savunma Bakanlığı (Pentagon), Ziraat Bakanlığı ve bunlara ek olarak tarım tohumlarını tekelinde tutan şirket ve Irak’ın yok edilmesi için Amerikan yönetiminin öncülüğünü yaptığı anlamsız savaşta aktif bir biçimde katkı sağlayan silah şirketi Lockheed Martin’in bulunduğunu ortaya koymakta.

2009 yılı Nisan ile bu yılın başına kadar olan dönemde Irak’ın Al Anbariye şehrini kendisine çalışma merkezi olarak edinen ve Amerikan Dışişleri Bakanlığına bağlı “Irak Şehirlerinin Yeniden İmarı” diye adlandırılan ekipte müsteşar olarak çalışan Mary Christer, şehrin Ziraat Bakanlığı yetkililerini ve Amerikalı çalışma üyelerinin ilgilerini çeken program düşüncesine ikna etmiş.

-İsminin açıklanmasını istemeyen- Kaynak, Christer’in Amerikan Tarım Bakanlığından programın finanse edilmesi, çok sayıda kuzunun ve onların bakımıyla ilgili gerekli malzemelerin satın alınması için 50 bin Amerikan Doları talep ettiğini açıkladı.

Sonra biri Al Anbariye şehrine bağlı Al Amiriye köyünde ve diğeri Al Germe nahiyesinde iki tane kulübün kurulmasına başladı.
Bunun için 24 tane yetim çocuk seçti ve bu çocuklardan biri zihinsel engelli olup kuzulara bakacaktı. Her bir çocuğun bir belge imzalamaları şartı getirtmiştir. Buna göre diğer çocukların bu programa katılmalarını sağlama amacıyla her bir çocuğun doğan ilk kuzuyu bağışlamalarını taahhüt etmeleri istenmişti.

Kaynak, sözlerini şöyle özetledi: “H4” kavramının İngilizce tercümesi, “başı, kalbi, eli ve sağlığı” sembolize eder.

Birinci harf başı sembolize eder. Yani “saf düşünceyi taahhüt ederim” anlamına gelir; İkinci harf : “Kalbim bağlılık için” anlamına gelir, üçüncü harf: “Elim daha fazla hizmet için” anlamına gelir; dördüncü harf: “Sağlığım daha iyi hayat yaşamak için” anlamına gelir.

Çocukların yaptıkları yemin, kulübe, içinde yaşamış olduğu topluma ve tüm dünyaya aidiyetini vurgular.

Yemin içerisinde kesinlikle vatanla ilgili herhangi bir ifade yer almamakta, Irak sosyal dokusunu tehdit emektedir.

Kaynak: Heyetnet
"ArmA II: CO" Nick: [ TR ]North Star