Gönderen Konu: Microsoft'tan yeni mouse  (Okunma sayısı 2595 defa)

Çevrimdışı ByZeyd

  • Efsane Üye
  • *****
  • İleti: 598
  • Mevzu-u Bahis Vatansa; Gerisi Teferruattır!
Microsoft'tan yeni mouse
« : Eylül 16, 2011, 07:05:52 ÖS »
Microsoft'tan yeni mouse

Windows 7 için özel olarak üretilmiş Microsoft Touch Mouse Türkiye'deki kullanıcılarla buluşuyor.



Windows 7 için özel olarak tasarlanmış olan Microsoft Touch Mouse, çoklu dokunma özelliğiyle kullanıcılara farklı ve keyifli bir PC kullanım deneyimi sunuyor. Microsoft içinde yer alan araştırma grubunun yönettiği Mouse 2.0 projesinin bu ürünü, özel dokunmatik bölgesi ile ekstra tuş ya da kaydırma tekerleğine gerek kalmadan pratik bir kullanım sağlıyor. Microsoft Touch Mouse, bir, iki ya da üç parmakla farklı fonksiyonların gerçekleştirilmesine olanak tanıyor.

Kullanıcılar bu fare sayesinde:

- Tek parmakla; ayrı doküman veya sayfalarda yukarı aşağı sağa sola kaydırma, çevirme ve tıklama gibi özellikleri gerçekleştirebiliyor. Ayrıca başparmağın içi ile ileri-geri özelliğini kullanabiliyor.

- İki parmakla; pencerelerle ilgili fonksiyonları yönetebiliyor. Pencereleri küçültüp, büyütebilmenin yanı sıra tekrar açıp yanlara yapıştırabiliyor.

- Üç parmakla; masaüstünü tek dokunuşla görebiliyor, böylece oradaki kısa yollara rahatça ulaşıp işlemleri gerçekleştirebiliyor.

Tüm bu özellikleri sayesinde yeni Microsoft Touch Mouse kullanıcıların Windows 7 tabanlı bilgisayarlarla etkileşmesi için keyifli bir yol sunuyor.

Microsoft Touch Mouse, ahşap, granit, kumaş gibi zorlu zeminlerde bile üst seviye fare performansı sağlayan BlueTrack teknolojisini içeriyor.

Ayrıca farenin içine saklanabilen Nano alıcı-verici ile mobil kullanım rahatlığı sunuluyor. 10 metreye kadar etkin kablosuz kullanım alanı ile Touch Mouse, Windows 7'nin mükemmel yol arkadaşı olarak Türk kullanıcılarla da buluşacak.   
"ArmA II: CO" Nick: [ TR ]North Star

Çevrimdışı Gronax

  • Takipçi Üye
  • ***
  • İleti: 229
  • Referans Bulma Sorumlusu
Ynt: Microsoft'tan yeni mouse
« Yanıtla #1 : Kasım 13, 2011, 01:19:49 ÖÖ »
kaça bırakıyolarmış piyasaya?