Evet arkadaşlarım,abilerim ben arma serisine 1 hafta önce başladım.Daha önce farklı oyunlarda mod yapma teşeffüslerine giriştim ama mod ekiplerinin dağılmasıyla rafa kalktı
neyseki armayla tanıştım ve kısa sürede alıştım,can ciğer oldum
oyunda geçirdiğim vakti size şöyle özetleyim.Hazır missions sevmem çok gıcık gıcık görevler var kendim oyunda ki editorde mapı editliyorum.İlk başladığımda arap saçı gibi olmuştu ancak şimdi iyice alıştım ve oyunun kendi görevlerine eş değer görevler yapmaya başladım.Hayal gücümünde etkisiyle güzel senaryolar kurdum
Bu konuda size destek verebilirim.Aslında bu mod ekibindeki en hafif görev olabilir ve bir çoğunun yapabileceği bir şey olabilir ama yine de siz isterseniz sizin Türk modunuz için senaryolar hazırlayabilirim
Merhaba yigitcan, başvurun için teşekkürler. Görev editorleri bizim için herzaman gereken elemanlardır. Özellikle sadece görev editleyecek kişilere de ihtiyacımız var. Ancak, bize kendi çalışma alanımızda kendini kanıtlamış insanlar lazım. Kanıttan kastımız bitirilen ilgi toplamış projeleriniz olarak düşünmeyiniz. Bizim için gerekli olan TMT geliştirici üyesi kendi alanındaki sorunlara kendisi çözüm bulabilen, takımla uyum halinde olabilen ve kendi başına plan yapabilen veya var olan bir planı uygulayabilen kişidir.
Yani diyeceğimiz şudur ki, sizin çalışmalarınızı belli bir süre takip etmek istiyoruz. Başvurunuzu onaylandı veya reddedildi cevabı vermeyeceğiz şuan için. Sizden kendi adınıza görevler yapmanızı ve yayınlamanızı bekliyoruz. Çalışmalarınızı yakından takip edeceğiz. Uygun gördüğümüz an sizi mod ekibine ekleyeceğiz. Her türlü yardımı forumdan görebileceksiniz, sorularınız için ve görev editlemekte tavsiye almak için forumun görev düzenleme bölümünden konu açabilir, cevap yazabilirsiniz.
TMT olarak çalışmalarınızı yakından izleyip gereken desteği vereceğiz. Moda görev editoru ve script editoru lazımdır. En yakın zamanda kendi başınıza script yazabilecek duruma da gelirseniz bizim için büyük faydası olacaktır.
Teşekkürler, başarılar.