Gönderen Konu: Basılan birliğe yardım  (Okunma sayısı 5448 defa)

Çevrimdışı Furkan

• Sıradan Üye
  • **
Basılan birliğe yardım
« : Eylül 05, 2012, 02:58:09 ÖS »
Sisli ve yağmurlu bir havada huduttaki bir komando birliğine saldırı düzenlenir.Hava sisli ve yağmurlu olduğu için kobra helikopterleri desteğe gelemez.Teröristler tarafından telsiz rölesine de saldırı yapılmıştır.Bu nedenle birliğin bağlı olduğu tugay ile irtibatı kopmak üzeredir.Gün ağarmak üzereyken saldırı hala devam etmektedir.Karakolun yanındaki köy sakinlerinden bazıları Tugaya karakola saldırı olduğunu bildirmişlerdir.Saldırı olduğunu haber alan tugaydan 2 adet jöh timi kara yolu ile saldırı bölgesine intikal ederek karakolu savunmaya çalışacak ve ardından takibat ile saldıran teröristleri yok edecektir.

Kendimce böyle bir senaryo yazmaya çalıştım.Saygılar :)

Çevrimdışı tsk123

• Sıradan Üye
  • **
Ynt: Basılan birliğe yardım
« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2012, 04:43:16 ÖS »
Bu senaryo üzerinde çalışıyorum tabi bu kadar sade değil çıkacak olan yeni versiyon ile birlikte vereceğim ;)

Çevrimdışı Furkan

• Sıradan Üye
  • **
« Yanıtla #2 : Eylül 07, 2012, 04:45:00 ÖS »
Bir kaç tane daha yazmıştım onlar da fena değil :)

Çevrimdışı tsk123

• Sıradan Üye
  • **
« Yanıtla #3 : Eylül 07, 2012, 04:55:58 ÖS »
O senaryolarıda gördüm üstünde biraz değişiklik yapıp 3 senaryonu tek görevde verebiliriz;
Mesela karakol basılır bir zaman sonra içeri sızma başlar ve hala destek gelmez en sonunda destek yola çıkar yola çıkan desteğe pusu atılır destek karakola gelemez ve yoğun çatışma başlar ama destek ekibin mühimmatı yavaş yavaş bitmek üzeredir bu anda en yakın piyade birlikleri konuşlandırıldıkları bölgeden desteğe pusu atan teröristlere top ve havan atışı yapıp imha eder ve destek ekibe mühimmat gelir ve bir an önce karakola ulaşmak için hızlı bir şekilde yola çıkarlar ama karakoldaki durum çok kötüdür sayısı belirlenemeyen şehit ve yaralılar vardır ve teröristler ateşi dahada arttırmışlardır tam bu anda desteğin geldiğini gören teroristler bölgeden kaçmaya başlarlar ve destek ekiple beraber karakoldaki ana oyuncu teröristlerin peşine düşür hepsini imha eder  ;)

Çevrimdışı Furkan

• Sıradan Üye
  • **
« Yanıtla #4 : Eylül 07, 2012, 05:04:21 ÖS »
Daha güzel oldu :)

Çevrimdışı tsk123

• Sıradan Üye
  • **
« Yanıtla #5 : Eylül 07, 2012, 05:07:17 ÖS »
Bu senaryo üzerine çalışmalara başladım bittiğinde koyarım buraya, indirir oynarsın  :)

Çevrimdışı Furkan

• Sıradan Üye
  • **
« Yanıtla #6 : Eylül 07, 2012, 05:25:32 ÖS »
Bende arma 2 free var :) Arma 2 CO yok.Senaryolar çok azdı bende yazayım dedim yardım olur diye :)