Turkish Mod Team

Genel => Genel Sohbet => Konuyu başlatan: Göktürk_15 - Ocak 02, 2015, 12:05:22 ÖÖ

Başlık: arma 2 ye ilk bakış
Gönderen: Göktürk_15 - Ocak 02, 2015, 12:05:22 ÖÖ
iyi günler;
foruma yeni üye oldum sırf soru sormak için.
bu gün arma 2 yi satın alıp indirdim.henüz operation arrowhead inmediği için türk modunu atamadım ama arma 2 ye şöyle bir bakayım dedim.
dünyam ters döndü.küfür etmek istemiyorum ama bu nasıl oyun?

1-) türk modunun içinde ''türkçe yama'' var mı yoksa oyun baştan aşağı ingilizcemi?eğer öyleyse benim bu oyunu çözmem imkansız.
2-) saadece silah değiştirmek bile bir olay.acaba bunların kısa yolları var mı yoksa bırakın ekibi-takımı kendi adamını yönetmek bile düşündüğüm gibi ölüm mü?
3-) doğru kelimelerimi seçtim bilmiyorum ama bir ''koordinasyon'' hatası var gibi.fareyi çevirdikten az daha sonra dönüyor mesela.yada yürü koş gibi komutları salise farkıyla geç anlıyor ama yinede kendini belli ediyor.ben fareyi çeviriyorum çok kısa bi sürede olsa sonradan dönüyor.bu tür şeyleri düzeltmek mümkün mü?
4-) video ayarlarıyla ne kadar oynasam da 2 km önümü adam akıllı göremiyorum.sanki adam 98 derece miyop gibi.bu benim bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor oyun komple böylemi?

teşekkürler.çok yeniyim.çözemediğim çok şey var.kusuruma bakmayın.
Başlık: Ynt: arma 2 ye ilk bakış
Gönderen: Gokhan - Ocak 04, 2015, 04:22:04 ÖS
1- türkçe yama yok
2- zamanla alışırsın
3- biraz hareketler diğer oyunlara göre yavaştır evet ama gerçekliğe daha uygun. Karakter hareket edince insan gerçek hayatta eğildikten sonra ateş edemez kolay nişan alamaz hemen burdada öyle
4- grafik ayarlarını attırmak heralde sorunu çözer.. bulanıklık veya detay azlığından kast ediyorsanız düşük ayarlarda cok yaşanıyor evet