Gönderen Konu: görev yapımı ile ilgili yardım ricası  (Okunma sayısı 9422 defa)

Çevrimdışı svşç

• Takipçi Üye
görev yapımı ile ilgili yardım ricası
« : Ocak 03, 2014, 12:47:16 ÖS »
selamun aleyküm abilerim ben oyunun kendi editöründe amatörce görev yapıyom ama adamlar yaralanmak yerine birkaç kurşunla ölüyo bu neden olabilir bir kodu varmı bu yaralanmanın acaba birde göreve nasıl araba eklerim örnek verecek olursak zpt gibi araçları göreve nasıl ekliyoruz

Çevrimdışı adres751

• Önemli Üye
Ynt: görev yapımı ile ilgili yardım ricası
« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2014, 05:18:48 ÖS »
selamun aleyküm abilerim ben oyunun kendi editöründe amatörce görev yapıyom ama adamlar yaralanmak yerine birkaç kurşunla ölüyo bu neden olabilir bir kodu varmı bu yaralanmanın acaba birde göreve nasıl araba eklerim örnek verecek olursak zpt gibi araçları göreve nasıl ekliyoruz
ölmesinin bir nedeni olabilirmi sence ? :D yaralanması için ayağından kurşun yemesi veya gövdesinden 1-2 kurşun yemesi gerekiyor 3. kurşunda gider.
Araba koymak için bir player koyduktan sonra Karakter koyma yerinde blufor,opfor seçtiğin yerde en altta empty var oraya gel cars var tmt arabalarının yanında [Turkish Mod Team] Yazar bulursun zaten.

Çevrimdışı svşç

• Takipçi Üye
« Yanıtla #2 : Ocak 03, 2014, 06:52:07 ÖS »
teşekkürler peki ben adamları araca koysam teröristleride bir yere adamlar araçtan hiç inmeden oraya kadar arabayı nasıl sürdüre bilirim bir başka sorumda acaba hiç silahsız başlata bilirmiyiz askerleri veya teröristleri taraf farketmez

Çevrimdışı svşç

• Takipçi Üye
« Yanıtla #3 : Ocak 03, 2014, 06:54:39 ÖS »
yaralanma ile ilgili sorumda adam kurşunları yiyodu ama sadece ölürken yere düşüyo kıvranma olsun telsizle yardım isteme olsun bişey yapmıyodu yani

Çevrimdışı adres751

• Önemli Üye
« Yanıtla #4 : Ocak 05, 2014, 01:14:57 ÖÖ »
o can çekişmesini sen ayarlıyamassın. adam fazla kurşun yerse nasıl kıvranır :D

Çevrimdışı svşç

• Takipçi Üye
« Yanıtla #5 : Ocak 05, 2014, 12:57:08 ÖS »
peki ben yaralı adama nasıl müdahale edip iyileştirecem sizin görevlerdeki yıldız işaretide çıkmıyoki ben dediğim gibi daha amatörce başladım bilmediğim çok şey var bide şunu söylerseniz sevinirim pusu görevi gibi arabaları arka arkaya koysam araçlar kendileri gitse bunu nasıl ayarlıyoz yaralanma dediğimde adam gerçekten hiç belirti göstermiyor mermiyi yiyo bağırıyor birkaç mermiden sonrada ölüyo zaten yani yardım isteme felan hiç bişey yapmıyor ben sizin görevleri oynarken dikkat ettim adam yerde kıvranıyo yardım istiyo adama yaklaşınca işaret çıkıyo zaten bendeki sorun ne anlamış değilim

Çevrimdışı adres751

• Önemli Üye
« Yanıtla #6 : Ocak 05, 2014, 01:39:47 ÖS »
peki ben yaralı adama nasıl müdahale edip iyileştirecem sizin görevlerdeki yıldız işaretide çıkmıyoki ben dediğim gibi daha amatörce başladım bilmediğim çok şey var bide şunu söylerseniz sevinirim pusu görevi gibi arabaları arka arkaya koysam araçlar kendileri gitse bunu nasıl ayarlıyoz yaralanma dediğimde adam gerçekten hiç belirti göstermiyor mermiyi yiyo bağırıyor birkaç mermiden sonrada ölüyo zaten yani yardım isteme felan hiç bişey yapmıyor ben sizin görevleri oynarken dikkat ettim adam yerde kıvranıyo yardım istiyo adama yaklaşınca işaret çıkıyo zaten bendeki sorun ne anlamış değilim
First Aid olmadığı için direk ölebilir 1-2 gün beklersen bu soruların için sana video hazırlıyayım.

Çevrimdışı svşç

• Takipçi Üye
« Yanıtla #7 : Ocak 05, 2014, 03:54:39 ÖS »
abi videoyu çekerken sesli olarakta anlatırsan sevinirim

Çevrimdışı adres751

• Önemli Üye
« Yanıtla #8 : Ocak 08, 2014, 12:57:18 ÖÖ »
video hazır kardeşim. en kısa zamanda youtubeye ekliyorum.

Çevrimdışı svşç

• Takipçi Üye
« Yanıtla #9 : Ocak 08, 2014, 07:07:20 ÖS »
sağolasın abicim videoyu sabırsızlıkla bekliyorum

Çevrimdışı svşç

• Takipçi Üye
« Yanıtla #10 : Ocak 09, 2014, 01:32:21 ÖS »
abi video nerede kaldı acaba

Çevrimdışı adres751

• Önemli Üye
« Yanıtla #11 : Ocak 10, 2014, 05:37:03 ÖS »
youtubeye yüklemiyor. formatını değiştireceğim.

Çevrimdışı svşç

• Takipçi Üye
« Yanıtla #12 : Ocak 10, 2014, 06:37:37 ÖS »
ben size bişey göstereceğim zaman mirilis aksiyon diye bi programım var onunla çekiyodum mp4 olarak rahatlıkla youtubede kabul ediyodu tavsiye edeyim dedim

Çevrimdışı svşç

• Takipçi Üye
« Yanıtla #13 : Ocak 10, 2014, 06:39:57 ÖS »
abi bu arada hiç yeni sp görevi yokmu özellikle karcı birimlerle ilgili

Çevrimdışı adres751

• Önemli Üye
« Yanıtla #14 : Ocak 10, 2014, 08:56:24 ÖS »
bende o programla çekiyorum. ama ben videoları birleştiricem :D