Gönderen Konu: Tapınak Şövalyeleri'ne suç duyurusu!  (Okunma sayısı 1825 defa)

Çevrimdışı ByZeyd

  • Efsane Üye
  • *****
  • İleti: 598
  • Mevzu-u Bahis Vatansa; Gerisi Teferruattır!
Tapınak Şövalyeleri'ne suç duyurusu!
« : Ağustos 19, 2011, 12:55:09 ÖÖ »

Tapınak Şövalyeleri'ne suç duyurusu!
Adalet Platformu Başkanı Adem Çevik, Tapınak Şövalyeleri hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurunda bulundu.


Haber Merkezi / TİMETURK

Adalet Platformu Başkanı Adem Çevik, tanınmış fanatik Hıristiyan askeri tarikatlarından olan ve derin bir yapılanmaya sahip "Tapınak Şövalyeleri" hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Çevik yaptığı suç duyurusunda, Norveç’te yaptığı saldırılarla 70'e yakın kişiyi katleden, Türkiye’yi ve Müslümanları hedef alan, Türkiye’de katliamlar için bir nevi işaret fişeği çakan ve düğmeye basan Anders Behring Breivik'in Tapınak Şövalyesi olduğunu belirtti.

Çevik, bu Tapınak Şövalyelerinin Siyonizm, Mason Locaları, Kabbala ve Sabataistlerle ilişkileri olduğu Ergenekon’a selam gönderdiğini iddia etti.

Adalet Platformu Başkanı Adem Çevik, Kabbalacı seri katilin Türkiye’ye de gelerek incelemelerde bulunduğu göz önüne alınarak, ülkemizde de yapılması neredeyse kesin gibi görünen seri katliamların önlenmesi için Türkiye’deki Kabbalacı Tapınak Şövalyelerinin tesbit edilerek önlem alınması gerektiğini kaydetti.

Katilin örgütü Tapınak Şövalyeleri ile Türkiye Tapınak Şövalyelerinin irtibatlarının araştırılmasını isteyen Adem Çevik, “Belhum-adal yani hayvandan daha aşağı olan bu tür katliamların önlenmesi için şüphelilerin tesbit edilerek müşahede altına alınması, tüm insanlığın can ve mal güvenliği için acil mecburiyettir” dedi.

Başkan Çevik suç duyurusunda, “Ergenekon ve Balyoz Mahkemelerinin yanısıra Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin de Norveç mahkemesindeki duruşmalara izleyici ve müdahil olarak katılması bir zarurettir” açıklamasında bulundu.

Tapınak Şövalyeleri ile ilgili Eski İçişleri Bakanı Saadettin Tantan'dan, ilgili kişi ve kurumlardan da detaylı bilgiler alınabileceğini belirten Çevik, Kabbalaist Tapınak Şövalyeleri ile Ergenekon-Jitem katliamları arasındaki irtibatlara dikkat çekti. Çevik, “TBMM ve Mahkemeler Norveç’teki mahkemeye müdahil olmalıdır” dedi.

Adalet Platformu, suç duyurusunun sonunda; “İnsanlığa karşı işlenen katliamlara sessiz kalınmaması için gereğinin yapılmasını talep ederim” ifadelerini kullandı.
"ArmA II: CO" Nick: [ TR ]North Star