çok uzun yazmışsın, neden yazdın anlayamadım.
kaç kişi orjinal arma'ya sahip ki ? arma sadece multi-player olarak oynanmıyor bildiğin gibi. single-player kısmındaki bot camp bölümünde eğitim ve alıştırmalar bulunuyor bildiğin gibi.
ayrıca eski oluşumlardan bahsetme bir daha! geleceğe yönelik fikirleri alalım efem.
Acelem vardı ve cümleler birbirine girdi, evet; bu yüzden aynı şeyden birden çok cümlede bahsetmişim. Kusura bakmayın.
ArmA 2'ye orjinal sahip olanların artması için, şuan elinde orjinal bulunan kişilerin ArmA 2 de daha iyi bir yere gelip oyunu yaygınlaştırması gerekiyor.
"Ben ArmA'yı bot camp bölümlerinden daha çok sizlerden öğrendim." Bunu da eklemek isterim. BİS'in görevleri bize hiçbir şey anlatmıyor. Resmi bölümlerinde bile normal bir kullanıcının yapmıyacağı hatalar var. BİS'in işi gücü profesyonellere VBS'yi yetiştirmek ve çok para kazanmak için habire paket ve oyun çıkartmak olduğu için bize ArmA'yı nasıl daha iyi kullanıcağımızı anlatmıyor.
Ayrıca Mehmet Akifin çok güzel bir sözü var: "Bir şey yeni diye alınmaz, iyi ise alınır; bir şey eski diye de atılmaz, çirkin ise atılır". ArmedAssaultTürkiye varken yapılan bu çalışma güzeldi; yoksa değil miydi, değilse neden? Geleceğe dair fikir istemişsiniz. Açtığım bu konu baştan aşağı geleceği ilgilendiren birşey zaten.
Vesselam...