Gönderen Konu: Swat.TR abi (Ben TAB'dan Üye RoLLeR)  (Okunma sayısı 4021 defa)

Çevrimdışı Freezone

• Yeni Üye
  • *
Swat.TR abi (Ben TAB'dan Üye RoLLeR)
« : Ağustos 22, 2012, 12:56:01 ÖÖ »
  Merhaba Swat.TR Abi..
 Abi kusurabakma bu forumlarla aram iyi degil,birazda geç onayladınız üyeligimi hemen açmak istedim.olur olmaz açtım galiba bu sefer affet abi neyse ben konuya geçem..
 Abi ben 2,5-3 aydır. eyup_ceza@hotmail.com'a olan üyeligmi onaylamadınız  >:(,bende yeni hesap açtım, 2,5-3 ay önce sitenizin kapağında ''Arma 2 Oparations ArrowHead Orjinal Cd key içinbize başvurun'' yazıyordu o zaman onaylansaydı amacım oydu :) neyse saten sizle Ts3'de konustuk ben Orjinal Key almaya karar verdim, Arma 2 Free ile olacak iş degil aranıza TAB olarak gelemeyeceksemde Dayz-z modu için almaya karar verdm.. Zevklibi mod beni sardı Free bile olsa alamıyorum kendimi birde 'Flare,Laser,Işık,Çanta we diger Mod eklentisimi artık olmadıkları için birazda Zevksiz oluyor,Ve Arma ArrowHead'ın yerını asla tutamaz diye düşünüyorum.. 
           İletişime geçmemiz Mümkün mü ? ??.. 
 Saygılarla... 

Çevrimdışı SWAT.TR

• Turkish Mod Team Yönetici
  • Efsane Üye
  • TMT Lider,Texture,O2 coder
    • www.turkish-mod-team.com
Ynt: Swat.TR abi (Ben TAB'dan Üye RoLLeR)
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2012, 01:02:43 ÖÖ »
  Merhaba Swat.TR Abi..
 Abi kusurabakma bu forumlarla aram iyi degil,birazda geç onayladınız üyeligimi hemen açmak istedim.olur olmaz açtım galiba bu sefer affet abi neyse ben konuya geçem..
 Abi ben 2,5-3 aydır. eyup_ceza@hotmail.com'a olan üyeligmi onaylamadınız  >:(,bende yeni hesap açtım, 2,5-3 ay önce sitenizin kapağında ''Arma 2 Oparations ArrowHead Orjinal Cd key içinbize başvurun'' yazıyordu o zaman onaylansaydı amacım oydu :) neyse saten sizle Ts3'de konustuk ben Orjinal Key almaya karar verdim, Arma 2 Free ile olacak iş degil aranıza TAB olarak gelemeyeceksemde Dayz-z modu için almaya karar verdm.. Zevklibi mod beni sardı Free bile olsa alamıyorum kendimi birde 'Flare,Laser,Işık,Çanta we diger Mod eklentisimi artık olmadıkları için birazda Zevksiz oluyor,Ve Arma ArrowHead'ın yerını asla tutamaz diye düşünüyorum.. 
           İletişime geçmemiz Mümkün mü ? ??.. 
 Saygılarla... 

Bahsi geçen E maile ait hesap onaylanmış!
http://www.turkish-mod-team.com/index.php?action=profile;u=1563

Cd key bitti ..ancak yinede  aynı başlıktaki baglantılardan  satın alabilirisin.

Çevrimdışı Freezone

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2012, 09:41:36 ÖS »
Yani bi tane bulamazmısın abi birde ben Arma 2 Oparation ArrowHead key mi alacgım,Arma 2 Combined Oparations mu?   Abibi tane dahi olsa bulamasmısın.. ?    :( Lütden abi bi tane bulmaya çalış beni Strobistudio ile ugraştırma zaten yaşım tutmuyor benim o yüzden sizden yardım istiyorum...

Çevrimdışı Freezone

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #3 : Ağustos 23, 2012, 09:42:39 ÖS »
 Swat abi ??

Çevrimdışı SWAT.TR

• Turkish Mod Team Yönetici
  • Efsane Üye
  • TMT Lider,Texture,O2 coder
    • www.turkish-mod-team.com
« Yanıtla #4 : Ağustos 24, 2012, 12:49:53 ÖÖ »
Swat abi ??
elimde yok .  olmayan şeyi sana nasıl vereyim?